Ege Postası
Geri

Balçova’da Cumhuriyet Coşkusu'na hazır

Her yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlediği etkinlikler büyük ilgi gören Balçova Belediyesi, bu yıl da Balçovalılar için görkemli bir şölen hazırladı.
Balçova’da Cumhuriyet Coşkusu'na hazır
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Ekim 2012 Perşembe 11:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
    İZMİR -Balçova’daki kutlamalar 28 Ekim Pazar günü başlayacak. Saat 18:30’da Sakarya Caddesi’ndeki Kabaoğlu Çeşmesi’nde toplanacak olan Balçovalılar, buradan meşaleler ile yürümeye başlayacak. Ata Caddesi’nden Balçova girişine kadar yürüyecek olan kortej Balçova girişindeki konser alanına ulaşacak. Burada Edip Akbayram ve Cem Çelebi ile Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu yaşayacak olan Balçovalılar gecenin sonunda havai fişek gösterisi izleyecek.

            Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri 29 Ekim Pazar günü Balçova Kaymakamlığı’nın saat 10.00’da Belediye Spor Tesisleri’nde düzenleyeceği resmi törenin ile devam edecek. Saat 15:30’da ise Balçova Belediyesi’nin düzenlediği “Cumhuriyet’i Anlamak” paneli var. CHP İzmir Milletvekili Oktay Ekşi ve Birgül Ayman Güler ile Ankara Barosu Başkanı Metin Feyzioğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı panel İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası