Ege Postası
Geri

New York polisinden Türk gençlere ödül

New York Polis Departmanı (NYPD), genç yaştaki öğrencileri kötü ortam ve alışkınlardan uzak tutmak adına yaptıkları sosyal faaliyetlerinden dolayı iki Türk vatandaşına ödül verdi.NYPD Halkla İlişkileri Bürosu tarafından New York’ta...
New York polisinden Türk gençlere ödül
Haberler / Dünya
4 Mayıs 2013 Cumartesi 10:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
New York Polis Departmanı (NYPD), genç yaştaki öğrencileri kötü ortam ve alışkınlardan uzak tutmak adına yaptıkları sosyal faaliyetlerinden dolayı iki Türk vatandaşına ödül verdi.

NYPD Halkla İlişkileri Bürosu tarafından New York’ta her yıl düzenli olarak organize edilen Futbol Turnuva’sına katılan Türk Amerikan Spor Kulübü (TASC) Başkanı Süleyman Yılmaz ve New jersey Galatasaray Futbol Okulu Teknik Direktörü Şenol Küçükyılmaz, ödüle layık görüldü. Ödülü Göçmenlik Halkla İlişkiler Müdürü De La Torre’tan alan Yılmaz, TASC ile faaliyetlere başladıklarını şimdide Galatasaray Futbol Kulübü ile devam ettiklerini söyledi. Amaçlarının gençleri kötü ortam ve alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu belirten Yılmaz, kendisini ödüle layık gören NYPD yetkililerine teşekkür etti. Yılmaz, GS Futbol Kulübü ile faaliyetlerini artıracaklarını ve çocukların topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayacaklarını ifade etti. 5 yıldır düzenlenen turnuvaya ilginin günden güne arttığını belirten Müdür Torre, genç yaştaki Türk vatandaşların bu tarz faaliyetlere girmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.


Teknik direktör Şenol Küçükyılmaz ise yeni futbolcuların yetişmesi ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını söyledi. Küçükyılmaz, NYPD’nin bu yıl organize edeceği Futbol Turnuva’sına GS okulu olarak katılacaklarını belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası