Ege Postası
Geri

Rusya Halk Sağlığı Dairesi Başkanı Onişenko: Tatil için Türkiye’ye gitmeyin

Rusya Halk Sağlığı Dairesi Başkanı Gennadi Onişenko, Ruslara, tatillerini ülke içinde yapmaları tavsiyesinde bulundu. Onişenko, tatil için başta Türkiye olmak üzere gitmeye gerek olmadığını ifade etti. Moskova'nın Yankısı radyosuna...
Rusya Halk Sağlığı Dairesi Başkanı Onişenko: Tatil için Türkiye’ye gitmeyin
Haberler / Dünya
3 Mayıs 2013 Cuma 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rusya Halk Sağlığı Dairesi Başkanı Gennadi Onişenko, Ruslara, tatillerini ülke içinde yapmaları tavsiyesinde bulundu. Onişenko, tatil için başta Türkiye olmak üzere gitmeye gerek olmadığını ifade etti.

Moskova'nın Yankısı radyosuna konuşan Gennadi Onişenko, Rus halkının ülke içinde tatil yapabileceğini belirterek, her yıl 3 milyondan fazla Rus vatandaşının tatil için Türkiye’ye tercih ettiğini hatırlattı. Onişenko, “Abhazya’da tatil yapan Rus turist sayısı artıyor. Bildiğimiz ve bize yakın olan bir yer.” diye konuştu.

"PAHALI UÇAK BİLETLERİ YERLİ TURİZMİN ÖNÜNÜ KESİYOR"

Rusya içinde havayolu ulaşımının aşırı derecede pahalı olduğundan şikayetçi olan Onişenko, bu durumun yerli turizm sektörünün önünü kestiğini iddia etti. Rusya’nın doğusundan Moskova’ya direkt gelmektense Çin’den aktarmalı olarak gelmenin daha ucuz olduğunu savunan Onişenko, “Vatandaşlar Soçi’ye gelmek istiyor, ama bilet fiyatları el yakıyor.” dedi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası