Ege Postası
Geri

Nilüfer Türkoğlu koruma talebi ve sığınma evine gitmekten vazgeçmiş

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), kocası tarafından öldürülen Nilüfer Türkoğlu'nun koruma talebi ve sığınma evine gitmekten vazgeçtiğini yazılı olarak beyan ettiğini bildirdi.        EGM, bazı basın...
Nilüfer Türkoğlu koruma talebi ve sığınma evine gitmekten vazgeçmiş
Haberler / Güncel
29 Ağustos 2013 Perşembe 14:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), kocası tarafından öldürülen Nilüfer Türkoğlu'nun koruma talebi ve sığınma evine gitmekten vazgeçtiğini yazılı olarak beyan ettiğini bildirdi.

        EGM, bazı basın yayın organlarında yer alan Nilüfer Türkoğlu adlı şahsın kocası tarafından öldürülmesi olayında polisin koruma tedbirini uygulayamadığı iddiaları ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

        Nilüfer Türkoğlu'nun, Diyarbakır Valiliği'ne 15 Temmuz 2013 tarihli dilekçesiyle koruma talebinde bulunduğunun belirtildiği açıklamada, "16 Temmuz 2013 tarihinde Kayapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne müracaat ederek koruma talebi ve sığınma evine gitmekten vazgeçtiğini yazılı olarak beyan etmiştir. Ancak Diyarbakır 2. Aile Mahkemesi tarafından 18 Temmuz 2013 tarihinde kocası hakkında '6 ay süreli evden uzaklaştırma' kararı verilmiş olup bunun dışında şahsın korunması kapsamında verilen herhangi bir karar bulunmamaktadır." denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası