Ege Postası
Geri

O başkandan "son derece üzgünüm" açıklaması

MENEMEN Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, TOBB'un geçen çarşamba günü yapılan 8'inci Sanayi ve Ticaret Şurası'nda, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasından hemen önce, bazı oda başkanları ile gazeteciler arasında yaşanan 'yer tartışması' nedeniyle üzgün olduğunu söyledi. TOBB'u karıştıran İzmirli başkandan açıklama:
O başkandan
Haberler / İzmir
10 Nisan 2015 Cuma 17:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Toplantı öncesinde sözlü tacizde bulunularak kendisinin de tartışmaya dahil edildiğini öne süren Güral yaptığı yazılı açıklamada, "Stresli bir ortam vardı. Bir an için sinirlerime hakim olamadım. Arkasından da istenmeyen bir tartışma ve görüntüler oluştu.

"İzmirli Başkan TOBB'u karıştırdı" haberini okumak için tıklayınız!!!!

TOBB'a bağlı bir odanın başkanı olarak bu toplantıda evsahibi olarak, medya mensupları dahil tüm misafirlerimizi daha iyi ağırlamamız gerekirdi. Basın mensupları ile her zaman çok iyi ilişkiler içinde oldum. Yaşanan bu olaylar nedeniyle son derece üzgünüm" diye konuştu.



Toplantıda gerilimin devam ettiği sırada Güral'ın gazetecilere dönüp, "Oturduğunuz yerlerin parasını biz verdik" sözleri tepkiye neden olmuştu. Gazeteciler salonu terk ederken, TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz, yaşananlardan dolayı gazetecilerden özür dilemişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası