Ege Postası
Geri

O dernekten idam cezası geri getirilsin çağrısı

TÜRKİYE Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Malül Gazi Deniz Astsubay Kıdemli Başçavuş Ümit Taydaş, son günlerde artan hain terör saldırılarını kınayıp, terör suçlarına idam cezasının yeniden getirilmesinin şart olduğunu söyledi.
O dernekten idam cezası geri getirilsin çağrısı
Haberler / Güncel
19 Ağustos 2015 Çarşamba 09:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yaptığı yazılı açıklamada hergün vatanını savunan askerlerimizden şehit haberlerinin geldiğine dikkati çeken Ümet Taydaş, "Ne yazık ki bazı bölgelerde hain terörist saldırıları ve faaliyetleri yapanların rahat hareket alanı bulmaları yani çözüm süreci döneminde kendilerini dokunulmaz hissetmeleri nedeniyle devlet ve millet düşmanlığını yüksek safhalara çıkarmış akabinde şehir merkezlerinde yapılanmalarını tamamlamışlardır Demek ki istekleri demokratik gelişmeler ışığında, Türkiye'nin bütünlüğü uzantısında hak aramak değil bu ülkeyi parçalamaktır. Siyasiler, hükümet kurmaya çalışırken memleketimiz yangın yerine çevrilmiştir. Bir an önce acil hem de çok acil hükümetin kurulması devletimizin bulunduğu bu beladan kurtulması adına kalıcı adımların atılmasını bekliyoruz" dedi.

"Kesinlikle terör suçlarına yeniden idam cezasının getirilmesi şarttır" diyen Taydaş, şunları söyledi:

"Canlarımızı katledenlerden hesap sorulmalı şehitlerimizin kanı yerde kalmamalıdır. Devlet otoritesinin neye mahal olursa olsun sağlanması ve bunun en kısa sürede gerçekleşmesi beklentimizdir. Kimse Türk'ü Kürt'ten ayırma politikasıyla, etnik yapıya atıfla, milletimizi oyuna düşüremeyecektir. Buna asla da izin vermeyeceğiz. Bu ülkede Türk-Kürt sorunu yoktur. Terör sorunu vardır. Devletimiz de bunun üstesinden gelecektir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz." (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası