Ege Postası
Geri

O polis kurtarılamadı

Görevi sırasında kalp krizi geçiren İzmir Emniyet Müdürlüğü kadrosunda bulunan polis memuru, hayatını kaybetti.
O polis kurtarılamadı
Haberler / İzmir
13 Nisan 2016 Çarşamba 17:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ahmet Yıldırım (40) bir hafta önce görevi başında kalp krizi geçirdi. Yıldırım, hemen Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Ameliyattan bir müddet sonra rahatsızlanan 40 yaşındaki polis memuru, kaldırıldığı Yeşilyurt Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis memurunun ani ölümü, İzmir emniyetinde görevli polisleri ve ailesini yasa boğdu.

Evli ve iki çocuk babası Ahmet Yıldırım, Aliağa Hacıömerli Merkez Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Yıldırım'ın cenaze törenine, İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Emrullah Demir, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özkurt, belediye meclis üyeleri, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası