Ege Postası
Geri

OGİAD sektörel toplantıları devam ediyor

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği'nin(OGİAD) düzenlediği sektörel buluşmalar devam ediyor. Bu kapsamda Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Osmaniye Koordinatörü Erdinç Kadıoğlu, ajans olarak sürdürdükleri hibe ve desteklerle ilgili...
OGİAD sektörel toplantıları devam ediyor
Haberler / Genel
15 Nisan 2013 Pazartesi 18:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği'nin(OGİAD) düzenlediği sektörel buluşmalar devam ediyor. Bu kapsamda Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Osmaniye Koordinatörü Erdinç Kadıoğlu, ajans olarak sürdürdükleri hibe ve desteklerle ilgili bir bilgilendirme yaptı.

OGİAD Başkan Yardımcısı Erçin Kabul, amaçlarının üye işadamlarını dernekte buluşturarak ticari ilişkiler kurmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Kabul, "Yaptığımız bu tür organizasyonların hem dernek, hem de işadamları olarak bu güne kadar çok faydasını gördük. Bu tür organizasyonları genişleterek faaliyetlerimize devam edeceğiz." dedi.

DOĞAKA Osmaniye Koordinatörü Erdinç Kadıoğlu ise özellikle imalat ve üretim yapan işletmelere verdikleri desteklerden bahsetti. Kadıoğlu, "Osmaniyeli işadamlarının bu desteklerden yararlanarak işlerini genişletmesi ve büyültmesi gerekir. Bu durumda Osmaniye’nin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayacaktır. Bu tür organizasyonlarla ajansın faaliyetlerini işadamlarına duyuruyoruz. Bu manada bizlere böyle imkan sağlayan OGİAD’a teşekkür ediyorum." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası