Ege Postası
Geri

Ödemiş Belediyesi birlikte yönetmenin en güzel örneği

Seçimlerden önce “Birlikte yönetmek için buradayım” sloganıyla vatandaşın karşına çıkan Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, şoför esnafıyla yaptığı çalışmanın en güzel örnek olduğunu söyledi.
Ödemiş Belediyesi birlikte yönetmenin en güzel örneği
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Aralık 2015 Perşembe 10:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
6360 sayılı yasanın uygulanmasından sonra yeni otogar İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulacak. Bu kapsamda merkeze uzak mahalleler arasında çalışan minibüslerin güzergahlarının da değişecek olmasından dolayı sıkıntı yaşayan Ödemişli şoför esnafı konuyu Belediye Başkanı Mahmut Badem’e iletmişti. Başkan Mahmut Badem, konuyla ilgili şoför esnafıyla toplantılar düzenleyerek, bilgi alışverişinde bulundu. Hem şoför esnafının hem de vatandaşlarının mağdur olmaması için oluşturulan ortak çözüm, herkesi mutlu etti. Mevcut otogar ara istasyon olarak kullanılacak.

Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Sılay, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Zekeriya Mutlu, Ödemiş Oda Başkanları, Kooperatif ve Birlik Başkanlarının katılımıyla düzenlediği toplantıda Başkan Mahmut Badem’e teşekkür etti.
Tahir Sılay, Ödemiş Belediyesi'nin esnafa her zaman destek verdiğini söyleyerek başkana bir buket çiçek takdim etti.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem; “Birlikte yöneteceğiz demiştik. İşte en güzel örneğini hep birlikte yaşıyoruz. Bu konuda sizlerin ya da kentte yaşayan insanların hiçbir şekilde mağdur olmaması için ortak çalışmalar yaptık ve çözüm ürettik. Bizler her zaman sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Birlikte konuşarak, sorunları yerinde inceleyerek, birlikte çözüm üretmeye sürdüreceğiz” dedi.

Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Zekeriya Mutlu; “Kentte  ulaşımı daha rahat, daha güzel, daha ucuz,  daha kaliteli yapmak üzere çaba sarf eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Hepinizle çok iyi bir diyalog içinde çalışıyoruz. Çalışmalarımızda, yerel yönetimlerle ya da merkezi yönetimle çözülecek sorunlarla karşılaşıyoruz. Sizler çok şanslısınız. Burada, çalışmalarınıza her zaman destek olacak, oda başkanlarımız ve belediye başkanımız var. Sizinle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Belediye Başkanımıza desteğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası