Ege Postası
Geri

Ödemiş'te 21. Deve Güreşleri yapılacak

Ödemiş Belediyesi geleneksel ata sporlarımızdan olan Deve Güreşleri’nin sürdürülmesi amacıyla 3 Ocak Pazar günü Deve Güreşleri organizasyonunu gerçekleştirecek.
Ödemiş'te 21. Deve Güreşleri yapılacak
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Aralık 2015 Salı 10:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ödemiş Deve Güreşi Sevenler Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliği ile bu yıl 21.’si düzenlenen güreşler Ahrandı Piknik Alanı’nda yapılacak. Ege ve Marmara bölgesinden çok sayıda devenin katılacağı güreşler, Baş, Başaltı ve Daylak olmak üç kategoride yapılacak.



Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Ata sporlarımızın yaşatılması, örf, adet ve geleneklerimizin gelecek nesillere aktarılması amacıyla yıl içinde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Deve Güreşleri de bizim kültürümüzün bir parçası. Ödemiş Belediyesi ev sahipliğinde yapacağımız etkinliğe Ege ve Marmara Bölgesi’nden birçok katılımcı ve bu işin meraklıları izlemek için gelecek. Gelin, 2016 yılının ilk etkiliğinde hep birlikte olalım” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası