Ege Postası
Geri

Ödemiş'te 23 Nisan cıvıl cıvıl

Ödemiş Belediyesi merkeze uzak mahallelerdeki çocuklara 23 Nisan Çocuk Bayramı hediyesi olarak oyun grupları kuruyor. İlk etapta 23 mahallede kurulacak oyun grupların 7 tanesi, Gerçekli, Küçükavulcuk, Büyükavulcuk, Küre, Birgi, Kurucuova ve Yolüstü mahallelerinde kuruldu. Rengarenk, cıvıl cıvıl bahar renklerindeki oyun gruplarında oynayan çocuklar eğlenmenin tadını çıkarıyor.
Ödemiş'te 23 Nisan cıvıl cıvıl
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Nisan 2015 Çarşamba 09:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ödemiş’in her köşesinde yaşayan vatandaşlara hizmetin eşit götürülmesi için çalışmalar yapan Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, merkeze uzak mahallerdeki çocuklara 23 Nisan Çocuk Bayramı hediyesi olarak oyun grupları kurdurduklarını belirtti. Badem; “Göreve geldiğimizden bu yana kırsal mahallelerdeki yol düzenleme, kilit taş döşeme, düğün salonu ve köy kahvelerinin tamir bakım ve onarımı gibi işlere ağırlık verdik. Bahar aylarının gelmesi ve 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı da göz önünde bulundurarak, merkeze uzak mahallelerdeki çocuklarımıza bayram hediyesi olarak oyun grupları kuruyoruz. Bugünün ortakları, yarınlarımızın sahipleri olan çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim alması ve yetişmesi konusunda imkanlarımız çerçevesinde destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası