Ege Postası
Geri

Ödüllü hediyelik tezgahlarda

‘Kaynanalık İğne’ eseriyle Konak Belediyesi’nin açtığı ‘Mizahi Nesne Yarışması’nda ikinci olan Mine Tolga, eserin seri üretime geçerek satışını yapmaya başladı.
Ödüllü hediyelik tezgahlarda
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Eylül 2013 Cuma 09:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Konak Belediyesi Neşe ve Karikatür Müzesi’nin ev sahipliğinde mayıs ayında düzenlenen 1.Mizahi Nesne Yarışması’nda ‘Kaynanalık İğne’ eseriyle ikinci olan Mine Tolga, başarısını kadın pazarında da sürdürüyor.
Yarışmadan sonra her hafta cumartesi günü Urla’da düzenlenen ‘Kadın Pazarı’nda ‘Kaynanalık İğne’ satışını yapan Mine Tolga, ilgiden çok memnun olduğunu söyledi. Kısa sürede yaklaşık 200 adet satış yaptığını belirten Tolga, “El işlerini mizahla birleştirmeyi seviyorum. Konak Belediyesi’nin düzenlediği yarışmada ikinci olmak bana şans getirdi. Şimdi çeşitli versiyonlarda kaynana iğnelik yağıp pazarlarda satışını yapıyorum. Büyük ilgi görüyor. Hediyelik eşya mağazalarından da siparişler alıyorum” dedi.
Mine Tolga’nın, kaynanasıyla anlaşamayanlar için ürettiği ‘Kaynanalık İğne’ adlı çalışması Türkiye’nin dört bir yanından 66 yarışmacının 135 eseri arasından ikinciliğe layık görülmüştü.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası