Ege Postası
Geri

Öğrenciler, Said Nursi’yi anlattı

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Işık Şahsiyetler' projesi kapsamında Bitlis Anadolu Lisesi öğrencileri, Bitlis’in ışık şahsiyetlerinden biri olan Said Nursi’nin hayatını anlattı. Bitlis Anadolu Lisesi...
Öğrenciler, Said Nursi’yi anlattı
Haberler / Güncel
19 Nisan 2013 Cuma 12:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Işık Şahsiyetler' projesi kapsamında Bitlis Anadolu Lisesi öğrencileri, Bitlis’in ışık şahsiyetlerinden biri olan Said Nursi’nin hayatını anlattı.

Bitlis Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansta bu hafta Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Bitlis’in önemli ışık şahsiyetlerinden olan Bediüzzaman Said Nursi’nin hayatı ve bilinmeyen yönleri anlatıldı. Yoğun katılımın olduğu konferansta Bediüzzaman Said Nursi’nin hayatından örnekler veren öğrenciler, Said Nursi'nin yaşantısıyla ve kitaplarıyla halen günümüze ışık tuttuğuna vurgu yaptı.

Düzenlenen konferansın ardından bir konuşma yapan Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, 'Işık şahsiyetler' projesiyle Bitlis’teki ışık şahsiyetlerin bilinmeyen yönlerinin ve yaşantılarının ele alındığını söyledi.

Bitlis’te, Bitlis’ten dünyaya ışık saçan çok sayıda ışık şahsiyetlerin bulunduğu ifade eden Vali Yurdakul, proje kapsamında hem bu şahsiyetlerin daha iyi tanındığı hem de yaşantılarıyla ilgili bilinmeyenlerin de öğrenildiğini ifade etti.

Vali Yurdakul, konferansın ardından Bitlis Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ayşen Ekerbiçer tarafından başlatılan 'Bitlis Anadolu Lisesi Okuyor' adlı kitap kampanyasıyla iş adamları ve yazarların desteğiyle kurulan kütüphanenin açılışını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası