Ege Postası
Geri

Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası başlatıldı

Bağcılar Belediyesi, kendi ülkelerinde yaşanan iç savaştan dolayı Türkiye’ye sığınmak zorunda kalan ve sayıları 200 bini geçen Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası başlattı. Toplanan yardımlar Başbakanlık’ın açmış olduğu...
Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası başlatıldı
Haberler / Güncel
19 Nisan 2013 Cuma 13:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bağcılar Belediyesi, kendi ülkelerinde yaşanan iç savaştan dolayı Türkiye’ye sığınmak zorunda kalan ve sayıları 200 bini geçen Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası başlattı. Toplanan yardımlar Başbakanlık’ın açmış olduğu yardım hesabına aktarılarak mültecilere ulaştırılacak.

Kampanya için Vakıfbank ve Albaratürk’ün Güneşli Şubeleri’nde TL, dolar ve Euro hesapları açıldı. Ayrıca SMS yolu ile de kampanyaya katkı sağlanabiliyor. İsteyen vatandaşlar, herhangi bir operatörden 5457’ye boş mesaj göndererek, Suriyeli mültecilere 5 TL’lik bir katkıda bulunabilir.

Suriye’de yaşanan iç savaşın Türkiye’yi de etkilediğini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bundan 100 yıl öncesine kadar aramızda her hangi bir sınır yoktu. Suriyeliler bizim kardeşimiz ve şu anda orada ciddi acılar yaşanıyor. Savaştan kaçan 200 binin üzerinde Suriyeli ülkemize sığınmış durumda. Onlara yardım etmek bizim görevimiz diye düşünüyoruz. Bu düşünce ile yardım kampanyası başlattık. Bağcılarlı hemşehrilerimiz başta olmak üzere herkesi Suriyeli kardeşlerimize, bu zor günlerinde yardım elini uzatmaya davet ediyorum.” dedi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası