Ege Postası
Geri

Otomobili ile 'otopark' diye metro istasyonuna girdi

Ankara’da Kolej metro istasyonu girişini otopark girişi zanneden bir sürücü, aracıyla metroya girmek isteyince ilginç bir kaza yaşandı. Yaptığı yanlışı son anda fark eden sürücü otomobilini merdiven basamakları üzerinde güçlükle durdurabildi....
Otomobili ile 'otopark' diye metro istasyonuna girdi
Haberler / Güncel
19 Nisan 2013 Cuma 13:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara’da Kolej metro istasyonu girişini otopark girişi zanneden bir sürücü, aracıyla metroya girmek isteyince ilginç bir kaza yaşandı. Yaptığı yanlışı son anda fark eden sürücü otomobilini merdiven basamakları üzerinde güçlükle durdurabildi. Metrodan çıkan yayalar olayı şaşkınlıkla izlerken, otomobil kaymaması için iple bir direğe sabitlendi.

Zonguldak’tan Ankara’ya iş görüşmesi için geldiğini belirten Eray Ulukaya, sabah saatlerinde aracıyla Ziya Gökalp Caddesi üzerinde Kolej yönünde ilerlerken, Ankaray istasyon girişini otopark zannetti. Sürücü aracını metro girişine yönlendirdi. Yanında eşi olduğu halde Ankaray istasyonuna ani giriş yapan Ulukaya, sarsıntılarla birlikte yolun merdiven basamakları olduğunu fark etti. Ulukaya, otomobili güçlükle durdurabildi.

Kazanın şokunu atlatır atlatmaz eşiyle birlikte aracından inen Ulukaya’ya, Ankaray istasyonu güvenlik görevlileri ve çevredeki vatandaşlar yardımcı oldu. Otomobil kaymaması için bir iple direğe sabitlendi. İhbar üzerine olay yerine gelen çekici marifetiyle araç bulunduğu yerden kaldırıldı. Vatandaşlar, metro girişindeki otomobili görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kaza nedeniyle, metro girişi bir süre trafiğe kapatıldı. Sürücünün, metro girişini otopark sandığı ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası