Ege Postası
Geri

Öğrencileri taşıyan yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 20 yaralı

Kırıkkale’nin Delice ilçesinde okul gezisine giden öğrencileri taşıyan yolcu otobüsü ile kamyonun çarpışması sonucu 20 kişi yaralandı. Ankara’ya geziye giden Tokat Gaziosmanpaşa Lisesi öğrencilerini taşıyan Ahmet Cort idaresindeki...
Öğrencileri taşıyan yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 20 yaralı
Haberler / Güncel
29 Kasım 2013 Cuma 10:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kırıkkale’nin Delice ilçesinde okul gezisine giden öğrencileri taşıyan yolcu otobüsü ile kamyonun çarpışması sonucu 20 kişi yaralandı.

Ankara’ya geziye giden Tokat Gaziosmanpaşa Lisesi öğrencilerini taşıyan Ahmet Cort idaresindeki 05 AN 888 plakalı yolcu otobüsü, Kırıkkale-Çorum karayolunun 52. kilometresinde Fatih Topraklı’nın kullandığı 71 EH 387 plakalı kamyona çırptı. Kazada yaralanan 2’si ağır 20 kişi kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza yapan otobüsün ön kısmında sıkışan bir kişi ise Kırıkkale Belediyesi itfaiye ekipleri ve 112 Acil Servis ekiplerinin uzun süren uğraşları sonucu bulunduğu yerden çıkarılarak, hastaneye kaldırıldı.Otobüste yolcu olarak bulunan diğer öğrenci ve görevliler ise araçlarla Delice Belediyesi misafirhanesine gönderildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası