Ege Postası
Geri

Olayla ilgili eski sevgili aranıyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bağ evinde meydana gelen cinayetle ilgili olarak bir kişinin arandığı öğrenildi. Olayı gerçekleştirmiş olduğu düşünülen Gizem Tunç’un eski erkek arkadaşı D.P. isimli şahsın evinde polis arama yaptı....
Olayla ilgili eski sevgili aranıyor
Haberler / Güncel
9 Eylül 2013 Pazartesi 14:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bağ evinde meydana gelen cinayetle ilgili olarak bir kişinin arandığı öğrenildi. Olayı gerçekleştirmiş olduğu düşünülen Gizem Tunç’un eski erkek arkadaşı D.P. isimli şahsın evinde polis arama yaptı.

Ereğli’de iki gündür kayıp olan Murat Erdoğan ve Gizem Tunç'un, Korubaşı Anamur Sokak üzerinde bulunan bağ evinde cesetlerine ulaşılmasının ardından yapılan inceleme ve araştırma sonrasında olayla ilgisi olabileceği düşünülen Gizem Tunç’un eski erkek arkadaşı D.P aranmaya başlandı. D.P'ye ulaşmaya çalışan polisler ilk olarak D.P'nin baba evinde geniş çaplı arama yaptı. Arama da D.P nin olay günü giydiği iddia edilen bazı elbiseler ile eşyalarına el konulurken, Gizem Tunç’un kesici aletle bileklerinden kesilen her iki eli de arandı. Aramalarda bir sonuç alınamazken, D.P'nin olay günü ticari bir taksi ile Radar mevkiine çıktığı, çarşı merkezine kısa süre sonra döndüğü ve daha sonra arkadaşından aldığı araba ile arkadaşından ayrıldığı öğrenildi.

Yaşanan cinayette hayatını kaybeden Murat Erdoğan’ın 2005 yılında babası Mehmet Erdoğan’ın Soğanlı suyu rampalarında silahla öldürülmüş olarak bulunduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası