Ege Postası
Geri

Simav yeni öğretmenevine kavuştu

Kütahya'nın Simav ilçesi, yeni öğretmenevine kavuştu. 2011 yılındaki depremden önce kiralık bir binada faaliyet gösteren öğretmenevi, iki yıldır geçici olarak 4 Eylül İlköğretim Okulu'nda tek bir odada bulunuyordu. Milli Eğitim Bakanlığı,...
Simav yeni öğretmenevine kavuştu
Haberler / Güncel
9 Eylül 2013 Pazartesi 13:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kütahya'nın Simav ilçesi, yeni öğretmenevine kavuştu. 2011 yılındaki depremden önce kiralık bir binada faaliyet gösteren öğretmenevi, iki yıldır geçici olarak 4 Eylül İlköğretim Okulu'nda tek bir odada bulunuyordu. Milli Eğitim Bakanlığı, Simav Ticaret Meslek Lisesi'nin depremde zarar görmesinden sonra binada güçlendirme yaparak, okulu Simav Öğretmenevi'ne dönüştürdü.

Donanımlı bir şekilde projelendirilen öğretmenevi, 20 yatak kapasiteli. Modern görüntüsüyle dikkat çeken öğretmenevinde konferans salonu, spor salonu, restoran, internet odası, lokal, kuaför ve kütüphane bulunuyor. Beş katlı ve toplam bin 600 metrekare kapalı alana sahip öğretmenevinde üç süit oda var. Her odada televizyon, buzdolabı, internet, banyo ve tuvalet yer alıyor.

Başta öğretmenler olmak üzere kamu çalışanı ve diğer bütün vatandaşlara açık olduklarını belirten Simav Öğretmenevi Müdürü Ali Tosun, yaptığı açıklamada, "Öğretmenevimiz faaliyete geçmiştir. Kamusal kimliğiyle herkesin huzur ve güven içinde gönül rahatlığıyla kalabileceği, kültürel ve sosyal etkinliklerden yararlanabileceği bir yer olmuştur. Binanın yapılmasında ve açılmasında desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim." dedi. Müdür Tosun, konaklama ücretlerininse öğretmenler için günlük 20, kamu çalışanları için 25, diğer vatandaşlar için 30 lira olduğunu kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası