Ege Postası
Geri

İlkokul 1. sınıf öğrencileri için ders zili çaldı.

Yeni eğitim yılı, anasınıfları ve 1. sınıflar için bugün başladı. İlk ders ziliyle minikler, velileriyle birlikte sıralarda yerlerini aldı. Bazıları ağlayınca ilk dersi anneleriyle birlikte yaptılar. Uyum haftası boyunca miniklere öncelikle...
İlkokul 1. sınıf öğrencileri için ders zili çaldı.
Haberler / Güncel
9 Eylül 2013 Pazartesi 13:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yeni eğitim yılı, anasınıfları ve 1. sınıflar için bugün başladı. İlk ders ziliyle minikler, velileriyle birlikte sıralarda yerlerini aldı. Bazıları ağlayınca ilk dersi anneleriyle birlikte yaptılar. Uyum haftası boyunca miniklere öncelikle okul sevdirilecek ve okul korkularını yenmeleri sağlanacak.

Aydın'daki Yörük Ali Efe İlköğretim Okulu'nda da minikler dersbaşı yaptı. İlk gün aileleriyle gelen miniklerin çoğu derste ağladı. Çocuklarını teselli eden anneler, ilk dersleri onlarla beraber gördü. Bugün ilkokula başlayan öğrencilerden Hayrunnisa Gül de annesi Filiz Gül'le birlikte okula geldi. Okul sırasında yerini alan Hayrünnisa, annesinden ayrılmak istemedi ve ağladı. Annesi tarafından sakinleştirilen Hayrunnisa, ilk derslere onunla birlikte girdi. Efeler Mahallesi'nde ikamet eden altı çocuk sahibi Sinan Gül ile ve Filiz Gül çifti, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül’ü sevdikleri için 2. sınıfa giden erkek çocuklarının adına Abdullah, bugün okula başlayan kızlarının adını da Hayrunnisa koyduklarını söyledi. Küçük Hayrünnisa, Cumhurbaşkanı Gül'le Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin açılışında tanışmış ve birlikte fotoğraflar çektirmişlerdi.

1. sınıf öğrencilerine ilk derslerini veren Yörük Ali Efe İlköğretim Okulu Müdürü Bekir Ören ise şunları kaydetti: “Bu uyum haftasında öğrencilerimiz, aile ortamından okul ortamına geldikleri için bir haftalık çalışma yapılacaktır. Tabii bu hafta içerisinde okulu tanıyacak öğrencilerimiz, öğretmenlerini tanıyacak. Okulumuzun çevresini tanıyacak ve oyunla birlikte bu şekilde öğrenciler direkt alıştırma değil de oyun içerisine katılarak, okulumuza alıştırma çalışmaları yapılacaktır.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası