Ege Postası
Geri

Polise havai fişekle saldırdılar

Okmeydanı’nda, Gezi olaylarında yaralanan Berkin Elvan için eylem yapmayı bahane eden grup, ortalığı savaş alanına çevirdi. Yollardaki mazgalları söken, elektrik direklerini deviren grup, polis havai fişeklerle saldırdı. Sabah saatlerinde...
Polise havai fişekle saldırdılar
Haberler / Güncel
9 Eylül 2013 Pazartesi 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Okmeydanı’nda, Gezi olaylarında yaralanan Berkin Elvan için eylem yapmayı bahane eden grup, ortalığı savaş alanına çevirdi. Yollardaki mazgalları söken, elektrik direklerini deviren grup, polis havai fişeklerle saldırdı.

Sabah saatlerinde Okmeydanı’nda toplanan grup, Gezi olaylarında yaralanan Berkin Elvan için İstanbul Adliyesi’ne yürümek istedi. Polis grubun yürümesine izin vermedi. Bunun üzerine ara sokaklara kaçan grup, yeniden toplanarak barikat kurdu. Polisi taş ve molotof bombası yağmuruna tutan grup, yollardaki mazgalları söktü. Elektrik direklerini deviren ve esnafın dükkanlarına zarar veren grup, daha sonra havai fişekle saldırıya başladı. Çevik kuvvet polisinin üzerine onlarca havai fişek atıldı. Polis de zırhlı araçlarla ve biber gazıyla grubu dağıtmaya çalıştı.

Bu arada, yoldan geçmekte olan bir kadın, polis ile göstericiler arasında kalarak yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansta ilk müdahalesi yapılan kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölgedeki gerginlik sürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası