Ege Postası
Geri

Öldürülen terörist gri listedeydi

Bingöl'de Karlıova ilçesine bağlı Çatakta köyü yakınlarında düzenlenen operasyonda 4’ü ölü, 1’i sağ olmak üzere PKK’lı 5 erkek terörist ele geçirildi. Operasyonda ayrıca 5 uzun namlulu silah ve yaşam malzemeleri de ele geçirildi. Öldürülen teröristlerden biri gri listede yer alıyor.
Öldürülen terörist gri listedeydi
Haberler / Güncel
3 Aralık 2017 Pazar 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bingöl Valiliği, Karlıova ilçesine bağlı Çatakta köyünde 2 Aralık günü saat 02.00 sıralarında başlatılan operasyonda 1'i sağ 4ü ölü toplam 5 erkek teröristin ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada, teröristlere ait olduğu belirtilen 2 M-16 otomatik tüfek ile 3 Kalaşnikof, 1 dizüstü bilgisayar ve çok miktarda yaşam malzemesinin ele geçirildiği ifade edildi.

TSK AÇIKLADI

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Bingöl’ün Karlıova ilçesine bağlı Çatakta köyü yakınlarında 4’ü ölü, 1’i sağ olmak üzere PKK’lı 5 erkek teröristin ele geçirildiği operasyona ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Bingöl Karlıova'da, güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensubu teröristler arasında çıkan çatışmada biri arananlar gri listede (Soreş’ (K) Şahabettin Naşa -sözde Erzurum eyaleti doğu gücü tim komutanı) olan 4 terörist etkisiz hale getirilmiş, bir terörist sağ olarak, bir adet M-16 piyade tüfeği, 150 adet M-16 piyade tüfeği fişeği ve iki adet el bombası ile birlikte ele geçirilmiştir." denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası