Ege Postası
Geri

Önce gangnam, ardından ankara’nın bağları

MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Toplum Sağlığı Merkezi ile yürüttüğü 'sağlıklı nesiller için spor' etkinliği yapıldı.
Önce gangnam, ardından ankara’nın bağları
Haberler / Ege
14 Mart 2013 Perşembe 14:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muğla - İlçe genelindeki okullardan yaklaşık 400 öğrenci Point Center önünde toplanarak yaklaşık 4 kilometre yürüdükten sonra Atatürk anıtı önünde müzik eşliğinde spor yaptı. Gençler yaklaşık yarım saatlik kültür fizik hareketlerinin ardından önce son zamanların en popüler şarkısı 'Gangnam Style'ın dansını yaptı, ardından Ankara’nın Bağları türküsü ile oynadı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, sağlıklı bir nesil için bu projeye başladıklarını belirtti. Aldoğan, "Gençlerimiz bu kadar serbest bırakılmalarına rağmen kısa mesafede yoruluyorlar ve hareket etmeye üşeniyorlar. Bizim amacımız sağlıklı gençler yetiştirmek. Bu amaçla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Toplum Sağlığı Merkezimizle gençlerimize spor yaptırmayı istedik. İlerleyen günlerde sayımızı arttırarak hafta sonları anne ve babaları da bu etkinliğin içerisine katarak uzun yürüyüşler ve açık hava sporları yaptırmayı istiyoruz. Tek amacımız Türkiye’nin geleceği için mutlu ve sağlıklı nesiller yetiştirmek" dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası