Ege Postası
Geri

Önce sahte pilot, sonra savcı oldu ancak Fenerbahçe-Arsenal maçında yakalandı

Kocaeli'nde, daha önce kendisini bayanlara deniz pilotu olarak tanıtan ve paralarını aldığı iddia edilen şahıs, bu kez bir taksiciye olan 250 lira borcunu ödememek için önce savcı, sonra polis oldu. Sahte savcı ve polis olarak kendisini tanıtan...
Önce sahte pilot, sonra savcı oldu ancak Fenerbahçe-Arsenal maçında yakalandı
Haberler / Güncel
22 Ağustos 2013 Perşembe 14:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaeli'nde, daha önce kendisini bayanlara deniz pilotu olarak tanıtan ve paralarını aldığı iddia edilen şahıs, bu kez bir taksiciye olan 250 lira borcunu ödememek için önce savcı, sonra polis oldu. Sahte savcı ve polis olarak kendisini tanıtan şüpheli, taksciyi ölümle tehdit ettiği iddiasıyla, Fenerbahçe-Arsenal maçını izlerken gözaltına alındı.

Yasin A. (29) isimli şahıs, internette tanıştığı bayanlara, kendisini Gölcük Donanma Komutanlığı'nda görevli deniz pilot olarak tanıtıp, evlilik vaadi ile kandırıp paralarını aldığı iddiasıyla Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Ekipleri tarafından gözaltına alınıp, hakkında işlem yapıldı.

İddiaya göre, İzmit kent merkezinde çalışan N.D. isimli taksiciyle bir süre önce tanışan ve taksiciden 250 TL borç para alan Yasin A. (29) borcunu zamanında ödemedi. Taksici N.D. borç verdiği Yasin A. ile kent merkezinde karşılaştı ve parasını istedi. Yasin A. ise kendisinin savcı olduğunu söyleyerek, sahte savcı kimliğini taksiciye gösterdi ve en kısa zamanda parasını ödeyeceğini belirtti. Yasin A.’nın savcı yalanına inanan taksici ise parasını alamadan oradan uzaklaştı. Bir süre sonra Yasin A. ile İzmit Belsa Plaza’da karşılaşan taksici yine parasını istedi. Bu sefer Yasin A. taksiciyi tanımadığını ve kendisinin polis olduğunu söyleyerek, sahte polis rozeti gösterdi. Sahte rozeti göstermekle yetinmeyen şahıs, elini beline attı ve bu sefer de tabancasının olduğunu belli ederek taksiciyi tehdit etti.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Yasin A.’nın tehditlerinden korkan taksici ise Saraybahçe Polis Merkezi’ne giderek Yasin A.’dan şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri şahsı, Belsa Plaza’da Fenerbahçe-Arsenal maçını izlerken gözaltına aldı. Polis merkezine getirilen şahsın üzerinden sahte polis rozeti, sahte deniz teğmen kimlik kartı ve sahte tabanca çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen şahıs, alınan ifadesinin ardından İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği’nden adliyeye sevk edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası