Ege Postası
Geri

Önce strese soktu, sonra başa çıkma yöntemini anlattı

Buca Belediyesi, yoğun iş temposu dolayısıyla belediye personeli üzerinde oluşan stres ile başa çıkabilmesi için personele stres yönetimi semineri düzenledi. Seminer başlamadan önce ise ilginç bir olay yaşandı.
Önce strese soktu, sonra başa çıkma yöntemini anlattı
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Haziran 2015 Salı 12:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Seminerin konuşmacısı Av. Gülen Şerbetman, semire katılacak personele seminer salonunun kapılarını yaklaşık yarım saat geç açtı. Kapının önünde dakikalarca bekleyen personel ise stres yönetimi panelinden önce strese girdi. Daha sonra seminer salonunun kapılarını açan Şerbetman, “Sizi özellikle stres olmanız için kapıda beklettim. Şimdide üzerinizde oluşan stresi yok etmenin yollarını sizlere anlatacağım” dedi.  

“Spor yapın, bol su için stresten kurtulun”
Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Konferans Salonu’nda düzenlenen ‘Stresle Başa Çıkabilme Yöntemleri’ seminerine, özellikle belediye içerisinde vatandaşlar ile bire bir diyaloglarda bulunan belediye personeli katıldı. Konuşmasına stresle başa çıkmanın yöntemlerini anlatarak başlayan Av. Gülen Şerbetman, doğru nefes almanın öneminden bahsederek izleyicilere doğru nefes alma egzersizleri yaptırdı. Şerbetman, “Stresle başa çıkabilmek için günlük hayatta kolayca uygulanacak bazı yöntemler bulunuyor. Spor yapmak, hareketli bir yaşam biçimi sürdürmek ve bolca su içmek stres yönetiminde önemli faktörlerdir” diye konuştu.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası