Ege Postası
Geri

Foça Belediyesi'nden çocuklara eğitim desteği

Foça Belediyesi, uzun bir eğitim öğretim yılından sonra tatile girecek olmanın mutluluğunu yaşayan Yeniköy’lü öğrencilere eğitim malzemeleri hediye etti. Köy çocuklarının sosyalleşmesi ve eğitimde ilerlemesi amacıyla verilen destek kapsamında bir kütüphane de oluşturuldu. Defter, kalem, silgi, kalemtıraş, sulu boya, kuru boya, pastel boya, oyun hamuru vb. kırtasiye malzemeleri hediye edildi.
Foça Belediyesi'nden çocuklara eğitim desteği
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Haziran 2015 Pazartesi 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Okul seviyesi ve yaş gruplarına göre ayrılan çocuklar, kelime oyunu (scrabble) ve satranç da oynuyor. 3-7 yaş aralığındaki 6 çocuk, ilköğretim seviyesindeki 12 öğrenci ve lise seviyesindeki 8 öğrenci, faydalı ve kaliteli zaman geçiriyor.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Bu düşünce doğrultusunda eğitim alanındaki desteklerimiz devam edecek. Onların, okullarından arta kalan zamanlarını, mutlu, verimli ve güzel bir şekilde geçirmeleri, kendilerini yenilemeleri ve geliştirmeleri bizi çok mutlu edecek” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası