Ege Postası
Geri

Önde piyano resitali, arkasında caz

Müzik koleji Berklee’den “özel sanatçı” diplomasına sahip dünyaca ünlü müzisyenimiz Aydın Esen ile piyanonun duayen isimlerinden Şeniz Duru, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde peşpeşe konser verecek.
Önde piyano resitali, arkasında caz
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Kasım 2013 Pazar 09:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM) iki yeni konserle İzmirlileri buluşturmaya hazırlanıyor.
İlk olarak 19 Kasım Salı günü, Şeniz Duru piyano resitali ile seyircilerinin karşısına çıkacak. Saat 20.00’de başlayacak konserde Tchaikovsky’nin Mevsimler’i fotoğraflarla sanatçıya eşlik edecek.
Aydın Esen Group ise 20 Kasım Çarşamba akşamı İzmirlilerle unutulmaz bir müzik şöleni sunacak. Modern müzik ve caza getirdiği yeniliklerle dünya çapında tanınan Aydın Esen, Amerika’da bulunan Berklee’nin “özel sanatçı” diplomasına sahip üç müzisyenden birisi. Diğer iki ünvan Duke Ellington ve Keith Jarrett’e ait. AASSM’deki konserde Aydın Esen’e (Klavye), Kai Eckhardt (Bas), Randy Esen (Vokal) ve Tommy Campbell (Bateri) eşlik edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası