Ege Postası
Geri

Onlar Tayyip Erdoğan'a ihanet ettiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam katıldığı TV programında, Gülen Cemaati'ne ilişkin olarak, "Onlar Tayyip Erdoğan'a ihanet ettiler, ben onlara ihanet etmiyorum. Milletin hakkını onlardan geri alma mücadelesini veriyorum."
Onlar Tayyip Erdoğan'a ihanet ettiler
Haberler / Politika
19 Kasım 2015 Perşembe 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Atv - A Haber ortak yayınında soruları yanıtladı. ‘Paralel devlet yapılanması’ operasyonları ve Gülen Cemaati ile ilgili soru üzerine, “Milletin hakkını onlardan geri alma mücadelesini veriyorum. Yalnız dahi kalsam sonuna kadar bunu sürdüreceğim” dedi.
Erdoğan’ın Gülen Cemaati’ne yönelik operasyonlarla ilgili sözleri şöyle:
“Şu anda orada bir hukuk bürosu ile hükümet, devlet olarak çok ciddi bir anlaşmamız var. Öyle zannediyorum ki, çok kısa bir zaman içinde neticesini vermeye başlayacak. Şu anda açıklamam doğru değil. Attığımız bazı özel adımlar var ki, bu adımlar da onlara çok daha farklı herhalde geleceği yaşatacak. Şahıs olarak onlar beni çok iyi tanıyor ama ben de onları çok iyi tanıyorum. Onlar Tayyip Erdoğan’a ihanet ettiler, ben onlara ihanet etmiyorum. Milletin hakkını onlardan geri alma mücadelesini veriyorum. Yalnız dahi kalsam sonuna kadar bunu sürdüreceğimi söyledim.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası