Ege Postası
Geri

CHP'li Özel temiz siyaset için imza attı

ULUSLARARASI Şeffaflık Derneği'nin 'Açık Siyaset' kampanyası kapsamında, seçimlerden önce mal varlığını ve seçim bütçesini açıklayan CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Dürüstlük Taahhütnamesi'ne imza attı.
CHP'li Özel temiz siyaset için imza attı
Haberler / Politika
18 Kasım 2015 Çarşamba 17:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uluslararası Şeffaflık Derneği öncülüğünde 16 sivil toplum kuruluşunun yürüttüğü Açık Siyaset kampanyası kapsamında mal varlığını ve seçim bütçelerini kamuoyuna açıklayan 34 milletvekili adayının içinden seçilen 19 vekil Türkiye'nin ilk 'Açık Vekil'leri olmuş ve Özgür Özel de bu listeye girmişti. Uluslararası Şeffaflık Derneği, Türkiye'de siyasetin şeffaf ve hesap verebilir olması için yürüttüğü çalışmalar kapsamında seçimlerin hemen ardından yeni bir kampanya başlatarak 26'ncı dönem milletvekillerinden 'Dürüstlük Taahhütnamesi' imzalamalarını istedi. CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel bu kampanyaya da destek vererek, Dürüstlük Taahhütnamesi'ni imzaladı. Hesap sorulabilir, açık ve temiz siyaset için mal varlığını açıklayan Özgür Özel'in kampanya kapsamında imzaladığı Dürüstlük Taahhütnamesi'nde; yolsuzlukla mücadele, siyasi gücün kötüye kullanımı, kişisel seçim kampanya bütçesinin açıklanması gibi konulara vurgu yapılıyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası