Ege Postası
Geri

Onur mahallesinde Kökoğuz rüzgarı

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan A. Adayı Mimar Ali Kökoğuz, Onur Mahallesi’nde ve Adalet Mahallesin de teşkilatlar ve mahallelilerle bir araya geldi.
Onur mahallesinde Kökoğuz rüzgarı
Haberler / Yerel Politika
9 Kasım 2013 Cumartesi 10:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Onur Mahallesin de teşkilatların sıcak karşılaması ve mahalle teşkilatının disiplinli çalışması Kökoğuz ve ekibince takdir edildi. Belediye hizmetlerinden yeterince faydalanamadıklarını söyleyen mahalleliler sıkıntılarını dile getirdi. Kökoğuz belediye hizmetini ayaklarına kadar getireceklerinin taahhüdünü verdi. Belediye sosyal hizmet binalarının vatandaşın tüm belediye hizmetlerinde aktif olarak kullanılacağını söyledi. 
Akabinde Onur Mahallesi teşkilatı ile beraber meclis üyesi aday adayı Özgür Çaçan’ın evine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Mahallenin siyasi temsilcilerine sahip çıkmasını rica etti ve belediyeyi, halkın gerçek temsilcileri ile yöneteceğinin sözünü verdi.
Adalet Mahallesinde de Kökoğuz’a yoğun ilgi vardı.
Adalet Mahallesin de vatandaşlar ve partililer Kökoğuz’u yalnız bırakmadı. Ak Parti Adalet Mahallesi Başkanı Abdulkadir Çelik ve mahalle yönetimi tam kadro olarak Kökoğuz’un yanındaydı. “Böyle nitelikli ve donanımlı aday adayları teşkilatlara güç veriyor” diye mahalle teşkilatı memnuniyetini dile getirdi.
Mahallelilerden yoğun kentsel dönüşüm hakkında gelen endişeleri dinledikten sonra, çözüm önerilerini söyledi. Mahalleliler Kökoğuz’un teknik konulardaki hakimiyeti karşısında, hayret ve memnuniyetlerini belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası