Ege Postası
Geri

Organları beş kişiye nakledilecek

Çanakkale’nin Biga ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen 38 yaşındaki Ersin Gülten’in organları, beş kişiye nakledilecek.Gülten, 18 Nisan 2013 Perşembe günü trafik...
Organları beş kişiye nakledilecek
Haberler / Güncel
26 Nisan 2013 Cuma 14:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çanakkale’nin Biga ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen 38 yaşındaki Ersin Gülten’in organları, beş kişiye nakledilecek.

Gülten, 18 Nisan 2013 Perşembe günü trafik kazasında ağır yaralandı. İlk müdahalesi Biga Devlet Hastanesi’nde yapıldıktan sonra Özel Çanakkale Anadolu Hastanesi’ne sevk edildi. Oradan da Çanakkale Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesine gönderilen Gülten, 25 Nisan Perşembe günü hayatını kaybetti. Emin ile Necla Gülten çifti de oğullarının organlarını bağışlama kararı aldı.

Bunun üzerine Çanakkale Organ Nakli Koordinatörü Dr. Azem Ülkü, Bursa Organ Nakli koordinatörleriyle temasa geçti. Bu sabah Bursa’dan gelen sağlık ekipleri, Ersin Gülten’in karaciğeri ve sağ böbreğini Bursa Acıbadem Hastanesi’nde iki hastaya, sol böbreği ve kornealarını ise Uludağ Üniversitesi’nde üç hasta gönderdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası