Ege Postası
Geri

Örgüt ve Büyükşehir bir araya geliyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu‘nun örgüte yönelik "İzmir'i metropol iller arasında dördüncü büyük kent yaptık. Bunu bile savunup anlatamıyoruz" sitemini haklı bulan CHP İl Başkanlığı, örgütün ilçelerdeki tüm seçilmiş isimleri ile Büyükşehir'in tüm bürokratlarını bir araya getirmek için harekete geçti. İl Başkanı Ali Engin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu dev toplantının tarihini 26 Ocak olarak belirledi. Toplantıda örgüt ulaşımdan kentsel dönüşüme kadar bilgilendirilecek böylece sahaya tam donanımlı inecek.
Örgüt ve Büyükşehir bir araya geliyor
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Aralık 2012 Perşembe 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP İzmir İl Başkanlığı yerel seçim sürecinde önem arz eden dev bir toplantıda örgüt ile Büyükşehir'i bir araya getirecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile bir
araya gelen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin dev buluşmanın tarihini 26 Ocak olarak belirledi... Örgütün ilçelerdeki tüm seçilmiş isimleri ile Büyükşehir'in tüm bürokratları bir araya gelecek. Fuar Hol'de gerçekleşecek dev toplantıda Büyükşehir Belediyesi yapılan ve yapılacak tüm çalışmalar hakkında örgüte detaylı bir bilgilendirme yapacak. İlçebaşkanları, belediye başkanları, il genel, büyükşehir ve ilçe belediye meclis üyelerindan oluşacak bin 200 partili ilçelerde tespit ettikleri Büyükşehir nezdindeki sıkıntıları dile getirecekler.

KOCAOĞLU SİTEM ETMİŞTİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu İsmet İnönü Kültür Merkezi'ndeki Büyük İzmir Konferansı"nın açılışında örgüte sitem etmiş ve "İzmir'i metropol iller arasında dördüncü büyük kent yaptık. Bunu bile savunup anlatamıyoruz" demişti. Kocaoğlu'nun sitemini haklı bulan İl Başkanı Engin, Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar hakkında net bilgi sahibi olmak için örgüt ile Büyükşehir bürokratlarını bir araya getirecek. İl Örgütü ve Büyükşehir'in çeşitli organizasyonları nedeni ile toplantı daha önce bir tarihte yapılamamıştı.

ENGİN: 'BEN BUNU BİLMİYORDUM ' DEME LÜKSÜ ORTADAN KALKACAK
Toplantının detayları hakkında bilgi veren CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, “ Bu projeyi Aziz Bey'e sunduk, kabul etti. 6 saat sürecek bir toplantı olacak. Belediyenin yaptıkları, yapacakları, aksayan yönler, neler yapılabileceği enine boyuna konuşulacak. Belediyenin yaptıkları konusunda örgütümüzde bir bilgi eksikliği olduğunu görüyoruz. Özelikle ulaşım konusunda bilgilendirme talep ettik. Alınan bilgiler ışığında sahaya ineceğiz. Bu toplantıda herkesin kafasındaki soru işareti giderilecek. Örgüt üyelerimizin, 'Ben bunu bilmiyordum' deme lüksü ortadan kalkacak. Toplantıda ilçe belediye başkanları da sıkıntılarını aktaracak.Aziz Bey'in daha önce ifade ettiği, 'örgütle aramızda iletişim kopukluğu var' sitemini bu şekilde gidermiş olacağız. Partililerimiz de akıllarındaki sorunu rahatlıkla sorabilecek. İlçe belediye başkanlarımız kendi ilçeleri ile ilgili sorunlarını dile getirebilir. İlk defa böyle geniş çaplı bir toplantı olacak. Yönetim olarak ilklerin altına imza atıyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası