Ege Postası
Geri

Otopark kavgasında top oynayan çocuk yaralandı

Yenibosna'da, otomobilini park etmek isteyen Bayram Ö. ile mahalle sakini arasında çıkan park tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında açılan ateş sonucu sokakta top oynayan bir çocuk yaralandı. Kurşunun, çocuğun bacağına...
Otopark kavgasında top oynayan çocuk yaralandı
Haberler / Güncel
15 Eylül 2013 Pazar 17:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yenibosna'da, otomobilini park etmek isteyen Bayram Ö. ile mahalle sakini arasında çıkan park tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında açılan ateş sonucu sokakta top oynayan bir çocuk yaralandı. Kurşunun, çocuğun bacağına isabet ettiği tespit edildi.

Yenibosna Zafer mahallesi Bahar sokakta meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Bayram Ö. isimli şahıs 34 BA 3435 plakalı otomobilini park etmek isterken, mahallede ikamet eden bir kişi park yerini değiştirmesini söyledi. Otopark meselesi ile başlayan tartışma, silahların kullanıydığı kavgaya dönüştü. Şüpheli şahıs silahla, yanında bulunan bir arkadaşı da elinde bıçakla saldırdı. Şüpheli, Bayram Ö.'ye doğru ateş ederken silahtan çıkan kurşun, yol kenarında top oynayan 10 yaşındaki Berat Yılmaz'ın bacağına isabet etti. Kanlar içinde yerde kalan çocuk, olay yerine çağırılan 112 ambulansı ve sağlık görevlileri tarafından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

İki kişi oldukları ileri sürülen şüpheliler ise kaçarak uzaklaştı. Sokak sakinleri meraklı gözlerle olayı izledi. Olayın ardından polise haber verildi. Olay yeri inceleme ekipleri, sokakta boş kovan ve delil olabilecek materyaller aradı.

Arkadaşlarının yaralandığını gören bazı çocuklar, olayı anlattı. Polis de olayı gören çocukların ve kavgaya karışan Bayram Ö.nün ifadelerine başvurdu. Zanlıların silahın kabzesi ile vurduğu otomobilin camlarının da kırıldığı gözlendi. Polis, failleri yakalamak için çalışma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası