Ege Postası
Geri

Özel Özcan Koleji bünyesinde Anadolu Sağlık Meslek Lisesi açılıyor

Balıkesir’in Edremit ilçesinde faaliyet gösteren Özel Özcan Koleji bünyesinde Anadolu Sağlık Meslek Lisesi bu yıl kapılarını açıyor. Okul yönetimi, Edremit Körfezi bölgesinde ilk ve tek özel sağlık meslek lisesini açılışının mutluluğunu...
Özel Özcan Koleji bünyesinde Anadolu Sağlık Meslek Lisesi açılıyor
Haberler / Güncel
8 Haziran 2013 Cumartesi 14:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Balıkesir’in Edremit ilçesinde faaliyet gösteren Özel Özcan Koleji bünyesinde Anadolu Sağlık Meslek Lisesi bu yıl kapılarını açıyor. Okul yönetimi, Edremit Körfezi bölgesinde ilk ve tek özel sağlık meslek lisesini açılışının mutluluğunu basın mensuplarıyla paylaştı.

Basın toplantısında konuşan Okul Müdürü Muhammet Coşkun, "Körfezimiz ve Edremitimiz'e çok güzel bir okul kazandırdığımız için mutluyuz. Yaklaşık bir yıldır titizlikle çalıştık. Sağlık alanında yetiştireceğimiz öğrencilerimiz için gelişmiş bir laboratuvar kurduk. Öğrencilerimiz hem meslek hem de diğer derslerde donanımlı olarak yetişecek. Sağlık Bakanlığı, personel açığını kapatmak için özel sağlık meslek liselerine izin verdi. Kurum olarak hemşireler yetiştirip Türkiye’deki hemşire açığının kapatılmasına da katkıda bulunmak istiyoruz." dedi.

Özcan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, bu yıl Hemşirelik bölümünde 24 öğrenciye kontenjan ayırdı. Müdür Yardımcısı Ayhan Çankaya, "Her yıl bir sağlık meslek lisesi talebiyle karşılaşıyorduk. Bunun da gerçek bir talep olduğunu gördük. Okulumuzun açılışını kamuoyuna daha duyurmadan kontenjanımızın yarısını doldurduk. Kalan sınırlı sayıda yerimiz için bu alanda çocuklarının yetişmesini isteyen velilerimizi ve öğrencilerimizi bekliyoruz." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası