Ege Postası
Geri

Özel çocuklardan Batur'a ziyaret

Narlıdere Oğuzhan ilköğretim ve orta öğretim okulu, özel eğitim sınıfı öğrencileri, ‘3 Aralık Dünya Engelliler gününde’, Batur amcalarını ziyaret ettiler.
Özel çocuklardan Batur'a ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Aralık 2012 Pazartesi 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Narlıdere Oğuzhan ilköğretim ve orta öğretim okulu, özel eğitim sınıfının altı minik öğrencisi, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’a sürpriz bir ziyarette bulundu. Öğretmenlerinin, bu özel miniklerin sosyalleşmeleri ve davranışlarını gözlemleme imkanı buldukları ziyarette neşeli dakikalar yaşandı. Küçük Bihter Baturun makamına geçerken, minik deniz ise içecek servisini ele aldı.

Sadece bugün değil, her gün yanınızdayız

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ile özel eğitim sınıfı öğretmenlerin sohbetleri ise yine engelliler için daha iyi şartlar oluşturmak üzerine oldu. Başkan Batur, engelliler için yıl içine yayılmış faaliyetler ve özel hizmet birimlerinin olduğunu, fakat daha konforlu daha rahat ortamların ve mekanların sağlanması için çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Başkan Batur konuşmasında “ biz Narlıdere Belediyesi olarak, sadece bugün bir takım etkinlikler yaparak günü geçiştirmiyoruz. Engelli kardeşlerimiz konusunda, ödül almış çalışmalarımız ve tesislerimiz var. Biz bunu nasıl daha da geliştirebiliriz diye planlamalar yapıyoruz. Kimse unutmasın bu özel kardeşlerimizin her zaman yanında ve hizmetindeyiz” dedi.
Minikler ziyaret sonunda, Batur amcalarına çiçek sundular ve birde, günün anısına, hatıra fotoğrafı çektirdiler

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası