Ege Postası
Geri

Özel’den İzmir’deki faciayla ilgili açıklama: Tüm sorumlular hesap vermeli

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sağanak yağış sırasında elektrik akımına kapılık yaşamını yitiren Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay ile ilgili açıklama yaptı.
Özel’den İzmir’deki faciayla ilgili açıklama: Tüm sorumlular hesap vermeli
Haberler / Politika
14 Temmuz 2024 Pazar 09:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP lideri Özgür Özel, sosyal medya hesabı üzerinden İzmir’de sağanak sırasında akıma kapılarak hayatlarını kaybedenler hakkında bir mesaj paylaştı.

X'teki mesajına “İzmir'de dün yaşanan sağanak yağışta elektrik akımına kapılarak yaşamlarını yitiren Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'a Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum” diyerek başlayan Özel, şunları kaydetti:

- "21'inci yüzyılda hiçbir yurttaşımız böylesi trajik biçimde ölmeyi hak etmiyor. İçimizi parçalayan görüntüler hepimize çok önemli bir sorumluluğu hatırlatıyor. Hiç kimse sorumluların kimliği, kurumu ya da partisine göre pozisyon almamalıdır.

“SORUMLULAR EN AĞIR CEZASI ALMALI”

- Yürüyen adli ve idari soruşturmaları yakından takip ediyoruz. Bir daha benzer acılar yaşanmasın diye tüm soruşturmalar titizlikle yürütülmeli ve tüm sorumlular hesap vermelidir. Sorumluların paylarına düşen en ağır cezayı almalarının takipçisi olacağız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası