Ege Postası
Geri

Dervişoğlu: Bize ömür ve misyon biçenler iyi bilsinler

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Türkiye'yi yeniden inşa etmek, iddiamızı gerçekleştirmek üzere buradayız. Bize ömür ve misyon biçenler iyi bilsinler ki; İYİ Parti'nin ömrü ve misyonunu ancak ve ancak Türk Milleti belirler" dedi.
Dervişoğlu: Bize ömür ve misyon biçenler iyi bilsinler
Haberler / Politika
13 Temmuz 2024 Cumartesi 14:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar Değerlendirme Toplantısı kentteki bir termal otelde başladı. Toplantıya İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Hakan Şeref Olgun, partinin genel merkez yönetimi, milletvekilleri ve teşkilat üyeleri katıldı.

Genel Başkan Dervişoğlu, toplantının basına açık bölümünde yaptığı konuşmada, 7 yıl önce kurulan partisinin 27 Nisan 2024 günü bir devri gerçekleştirdiğini söyledi. Dervişoğlu, "Ancak ne sadece kurultay yapmakla ne de sadece genel başkan değişimiyle veya parti kurullarının yeniden oluşturulmasıyla milletimizin bize verdiği mesajın bizden istediği değişimin hakkını verdiğimizi iddia edemeyiz. Seçimlerde aldığımız işaretlerin istişaresini yapmak zorundayız. Bizi kuran millet iradesinin özünde istişarenin temel şart olduğunu da hep hatırlamak mecburiyetindeyiz" dedi.

'BİZ TÜRKİYE'NİN YANGININI SÖNDÜRMEK ZORUNDAYIZ'

Parti olarak özeleştiri yapmak için Ayfonkarahisar'da bir araya geldiklerine değinen Dervişoğlu, "Biz Türkiye'nin yangınını söndürmek zorunda olan bir siyasi hareketiz. Ancak tüm bunlardan önce eski resimleri bir kenara bırakıp aynaya bakmak durumundayız. Ben aynaların gücüne ve gerçekliğine inananlardanım. Aynaların kimseye torpil yapmadığını, kimseye yalan söylemediğini bilenlerdenim. Bu yüzden aile meclisimizde olacağız. Önce kendimizi konuşacağız. Neleri yanlış yaptıysak bir daha yapmamaya yeminli olacağız. Kimsenin yanlışı diğerinden önemsiz, kimsenin doğrusu diğerinden önemli olmayacak. O nedenle de her şeyi masaya koyup tartışacağız. Geçmişe saplanmadan ama hesabını vererek, bugünü azaltmadan ama hakkını vererek, geleceği kutsamadan ama değerini bilerek konuşacağız. Önce biz konuşacağız, sonra milletle konuşacağız" diye konuştu.

'İYİ PARTİNİN ÖMRÜNÜ VE MİSYONUNU TÜRK MİLLETİ BELİRLER'

Dervişoğlu, "İYİ Parti, hesaplaşacağı tek yerin ise ona 22 yıldır kan kusturan iktidar olduğunu hiçbir zaman unutmamaktadır. İşte biz bu hesabı görmenin yolunu aramak için buradayız. Türkiye'yi yeniden inşa etmek iddiamızı gerçekleştirmek üzere buradayız. Bize ömür ve misyon biçenler iyi bilsinler ki İYİ Parti'nin ömrü ve misyonunu ancak ve ancak Türk Milleti belirler. İYİ Parti olarak biz ekonomiyi bataktan, adaleti vesayetten, nüfus ve sınır güvenliğini zilletten kurtardığımızda ve parlamenter sistemi yeniden tesis ettiğimizde şehirlerimizi, doğamızı, suyumuzu ve toprağımızı yeniden abat ettiğimizde kardeşliğimizi, cumhuriyetimizi, demokrasimizi, milli gurur ve birliğimizi yeniden imar ettiğimizde milletimize karşı görevimizi tamamlamış oluruz." dedi.

DERVİŞOĞLU, AFYONKARAHİSAR'DAKİ TEMASLARINA DEVAM ETTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin Afyonkarahisar kampındaki çalışmalarının ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti. Ardından da Afyonkarahisar'ın tarihi Uzun Çarşısı'nda esnaf ve vatandaşları selamlayan Genel Başkan Dervişoğlu, bazı vatandaşların taleplerini dinledi. 

İlk olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret eden Genel Başkan Dervişoğlu'nu Başkanı İsmail Kumartaşlı karşıladı. Önce Derneğin şeref defterini imzalayan Genel Başkan Dervişoğlu, daha sonra derneğe kayıtlı olan şehit ve gaziler hakkında Başkan Kumartaşlı'dan bilgiler aldı. 

Dernek ziyaretinden sonra Afyonkarahisar'ın tarihi Uzun Çarşısı'nda yürüyen Genel Başkan Dervişoğlu, esnafları selamladı ve bazı vatandaşların dertlerini dinledi. Bir vatandaş emekli ve çiftçilere Dervişoğlu'ndan destek istedi. 

Uzun Çarşı yürüyüşü sonrasında Dervişoğlu, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde gerçekleşecek programa katılmak üzere kentten ayrıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası