Ege Postası
Geri

Özgür Özel'den iktidara '72 saat' tepkisi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’da; “Sonradan öğreniyoruz ki; ‘orduyu çıkar’ dediklerinde, 'orduyu çıkarması kolay geriye sokması zor' diyordu birisi. Yani bir darbe paranoyasıyla, bu büyük bir deprem toplumsal olaylar olur, ordu yönetime el koyar iktidar elden gider gibi korkunç bir paranoyayla en kıymetli, 24, 48, 72 saat bu müdahalenin imkanından bu ülkeyi mahrum bırakan bir iktidarla karşı karşıyaydık” dedi.
Özgür Özel'den iktidara '72 saat' tepkisi
Haberler / Politika
6 Şubat 2024 Salı 14:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün, Hatay’da; Kırıkhan Mesleki Eğitim ve Anadolu Lisesi'nin temel atma töreninde konuştu. Özel, şunları söyledi:

“Bütün belediyeler; AKP'li, MHP'li, CHP'li bütün belediyeler yollara düştüler koştular. 'Aman iktidar yapamıyor da belediyeler mi yapıyor' görüntüsü olmasın diye şehirlerin girişinde tırlar bekletildi, vinçler bekletildi. Ve yapılabilecekler ilk birkaç gün geciktirildi. İlk akla gelen Türkiye'nin en organize kurumu, afetle mücadele etmek için en organize en zinde kuvvet, silahlı kuvvetler tam üç gün boyunca yoktu. Sonradan öğreniyoruz ki; ‘orduyu çıkar’ dediklerinde 'orduyu çıkarması kolay geriye sokması zor' diyordu birisi. Yani bir darbe paranoyasıyla, bu büyük bir deprem toplumsal olaylar olur, ordu yönetime el koyar iktidar elden gider gibi korkunç bir paranoyayla en kıymetli, 24, 48, 72 saat bu müdahalenin imkanından bu ülkeyi mahrum bırakan bir iktidarla karşı karşıyaydık.”

 

Özgür Özel'den iktidar 'kentsel dönüşüm' tepkisi: Kaynakları bambaşka yerlere harcadılar
 

 

Özgür Özel, Hatay Köprübaşı’nda anma etkinliğine katıldı
 

 

Özgür Özel'den 6 Şubat mesajı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası