Ege Postası
Geri

Özgür Özel'in İzmir'deki delege toplantısına kimler katıldı?

CHP Grup başkanı ve CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, İzmir'i ziyaret etti. İlk olarak CHP İzmir İl Başkanlığı önünde partililere ve İzmir delegelerine seslenen Özel, daha sonra kapalı toplantıda delegelerle buluştu. Ancak Özel'in toplantısına 56 delegesi olan İzmir örgütünden sadece 6 delegenin katıldığı öğrenildi. Öte yandan toplantıya katılan Çiğli delegeleri Niyazi Arslan ve Erdal Mansuroğulları ise dikkat çekti. İkili geçen hafta da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek destek açıklamasında bulunmuşlardı.
Özgür Özel'in İzmir'deki delege toplantısına kimler katıldı?
Haberler / Yerel Politika
28 Ekim 2023 Cumartesi 14:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, İzmir’de CHP İl Başkanlığı önünde partililer ve delegelerle buluştu. Burada açıklamalarda bulunan Özel, daha sonra kurultay delegeleriyle kapalı toplantıya geçti.

56 delegesi bulunan İzmir örgütünden toplantıya 6 ismin katıldığı öğrenildi.

Toplantıya Özel'i destekleyeceğini açıklayan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay dışında CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın, Buca İlçe eski Başkanı Hacer Taş Gültepe, önceki dönem il başkan yardmcısı Özkan Tice ve Çiğli delegeleri Niyazi Arslan ve Erdal Mansuroğulları katıldı.

Diğer kurultay delegeleri daha önceden Kemal Kılıçdaroğlu'na imza verdikleri gerekçesiyle tavır alarak toplantıya katılmadılar. Ayrıca dün akşam yapılan delege toplantısında katılmama kararı alınmasına rağmen bu isimlerin katılması dikkat çekti.

Öte yandan toplantıya katılan isimler arasında iki isim ayrıca dikkat çekti. Çiğli delegeleri Niyazi Arslan ve Erdal Mansuroğulları geçen haftada Ankara'yı ziyaret ederek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek açıklamasında bulunmuşlardı.

Özel'in toplantısına katılmaları 'değişimci oldular' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası