Ege Postası
Geri

Özkan'dan Yüksel'in istifasına çarpıcı yorum, Sarıküse'den tepki!

CHP İzmir'de il kongresinde Kocaoğlu/Yüksel ikilisiyle karşı karşıya gelen İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İl Başkanı Yüksel'in istifasını "Kötü yönetti beceremedi. Yanlıştan döndüğü için teşekkür ediyorum"sözleriyle değerlendirdi. Özkan'a, İl Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse'den tepki geldi. Yüksel için çarpıcı yorum: Beceremedi, istifa etti!
Özkan'dan Yüksel'in istifasına çarpıcı yorum, Sarıküse'den tepki!
Haberler / Yerel Politika
10 Ağustos 2016 Çarşamba 17:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - CHP İzmir'de Alaattin Yüksel'in il başkanlığından istifa etmesine yönelik en çarpıcı yorum, il kongresinde Yüksel'in rakibi Nevzat Kavalar'a destek veren İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'dan geldi.

KÖTÜ YÖNETTİ, BECEREMEDİ!

Özkan, Ege Postası'na yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"CHP, örgütlerinin gücüyle birikimiyle ayakta duran bir parti. Eğer il başkanı ilçe başkanları milletvekilleri programlardan haberdar edilmiyorsa yanlış bir şey bu... Katılıp katılmayacakları Genel Başkan'ın takdiridir. Yüksel'in istifasının ardında Seferihisar'daki organizasyondan haberi olmaması varsa yanlıştır. İl başkanından habersiz olmaz bu organizasyon...Ancak il başkanı da bizi bir çok defa haberdar etmedi. İl başkanı da yanlışlar yaptı. "13 vekil Kocaoğlu etmez" demişti. Bunlar partiye zarar veren şeylerdi. CHP'nin İl örgütünün bu tarz yanlışlarla yıpratılmaması gerektiği düşüyorum Alaattin Yüksel'in istifasının altında yönetememek olgusunun da etkili olduğunu düşünüyorum. Alaattin Bey de bizi hiçbir şeyden haberdar etmedi. Kötü yönetti beceremedi. Yanlıştan döndüğü için teşekkür ediyorum."

SALONDA TARTIŞMA ÇIKMIŞTI

Özkan, il kongresinde Yüksel'e karşı hareket etmiş kongre salonunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'yla tartışma yaşamıştı. Salondaki bazı partililer Özkan'ın üstüne yürümüştü.

SARIKÜSE'DEN ÖZKAN'A TEPKİ

Özkan'ın Yüksel'in istifasıyla ilgili yaptığı değerlendirmeye İl Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse'den tepki geldi.

Sarıküse, Twitter'dan, “İl Başkanımızın istifasının ardından medyada beceriksizdi demesini milletvekilimize yakıştıramadım! Bunlar CHP ye yakışmıyordu derken,yakışıksız bir açıklama ne kadar doğru oldu” mesajı yayınladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası