Ege Postası
Geri

Özkardeş: Kararlarımızı istişareyle alıyoruz

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, dernek olarak bütün kararlarını istişareyla aldıklarını söyledi. TÜMSİAD) Osmaniye Şubesinin genel idare kurulu toplantısı yönetim kurulu ve komisyon...
Özkardeş: Kararlarımızı istişareyle alıyoruz
Haberler / Genel
18 Nisan 2013 Perşembe 12:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, dernek olarak bütün kararlarını istişareyla aldıklarını söyledi.

TÜMSİAD) Osmaniye Şubesinin genel idare kurulu toplantısı yönetim kurulu ve komisyon üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Dernek binasında yapılan toplantıda konuşan Şube Başkanı Özkardeş, istişareye önem veren ve bu doğrultuda hareket eden bir sivil toplum kuruluşu olduklarını söyledi.

Her üyenin görüş ve önerilerinin dikkate alındığını belirten Özkardeş, “Biz büyük bir aileyiz. Tüm faaliyetleri istişare yaptıktan sonra hayata geçiriyoruz. Yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda 2-3 ayda bir komisyon üyelerimizle birlikte genel idare kurulu toplantısı yapıyoruz. Herkesi tek tek dinliyoruz ve düşüncelerini öğreniyoruz. Osmaniye içinde aynı şeylerin geçerli olduğunu düşünüyoruz.” dedi.

TÜMSİAD Osmaniye Şubesi’nin çalışmaları ile ilgili öneri ve görüşlerini aktaran komisyon üyeleri ise genel idare kurulu toplantısının yapılmasından memnuniyet duyduklarını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası