Ege Postası
Geri

Parkta kitap okuma keyfini yaşadılar

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde, "Torbalı Okuyor" sloganıyla düzenlenen proje kapsamında her yaş grubundan pek çok kişi Koru Parkı'nda açık alanda kitap okuma keyfi yaşadı.
Parkta kitap okuma keyfini yaşadılar
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Nisan 2015 Salı 16:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Torbalı Belediyesi ile Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa hayata geçirdiği proje kapsamında kitap okumak için Koru Parkı'na akın edenler, renkli görüntüler oluşturdu.

Parktaki etkinliğin büyük bir okuma mitingine dönüştüğünü belirten AK Partili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, toplumda önemli bir kesimin kitap okumaktan uzaklaştığını söyledi. Bilgi toplumu yolunda ilerleyen Türkiye'nin kitaplara odaklanması gerektiğini vurgulayan Başkan Görmez, "Ekonomik, sosyal ve bilimsel alanda rekabet içinde olduğumuz, teknolojide yarıştığımız bütün ülkelerin mayasında kitap tutkusu olduğunu görürsünüz. Parkta, sokakta, otobüste, uçakta, metroda, evde ve yaşamın bütün alanlarında ellerinde, yanı başlarında, en yakınlarında hep kitap görürsünüz. Bilgi, sevgi, hoşgörü, birlikte yaşama kültürü, paylaşma duygusu, geleceği öngörme, yaşamı doğru algılama, düşünebildiğimiz ne varsa her şeyi bu kitapların satırlarında görebilirsiniz. Kitap, gazete okumada maalesef gelişmiş toplumların çok gerisindeyiz. Bu kampanyaya gösterilen ilgi umutlarımızı arttırmıştır. Bu projeyi sadece bir haftaya yaymayacağız. Torbalı İzmir'in en çok gazete, en çok kitap okuyan ilçesi olma yolunda çaba sarf edecektir. Bunu bir dayatma olarak değil, çocuklarımıza sevdirerek başaracağız" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası