Ege Postası
Geri

Pasaport başvurusunda patlama

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube Müdürlüğü'nün pasaportlar için vediği günlük randevu sayısının 100'den 200 kişiye çıkarıldığı bildirildi.
Pasaport başvurusunda patlama
Haberler / İzmir
1 Haziran 2016 Çarşamba 14:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Pasaport Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube Müdürlüğü tarafından Konak hizmet binasında verilen hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütülmesi, vatandaşlarımızın müracaat merkezi önünde kalabalık oluşturmadan polis-halk ilişkilerinin en üst seviyeye ulaştırılması ve bu kapsamda e-pasaport müracaat ve birimleri hakkında bilgi edinilmesi gibi işlemlerin yürütülmesi amacı ile 'epasaport.egm.gov.tr' internet sitesi kurulmuş, bununla vatandaşlarımızın pasaport müracaatına gelmeden önce randevu alıp randevu saatinde müracaat merkezine geldiklerinde beklemeden pasaport müracaatlarını yapmaları amaçlanmıştır. Vatandaşlarımızın daha iyi hizmet almaları için İzmir Pasaport Şube Müdürlüğü günlük randevu sayısı 100 kişiden 200 kişiye artırılmıştır. Ayrıca aldıkları müracaat randevuları ile ilgili olarak yaz sezonu boyunca mesai günlerinde saat 21.00 kadar hizmet verilecektir" denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası