Ege Postası
Geri

Pazar Arabaları ile Rahat Alışveriş

Menderes Belediyesi tarafından vatandaşların rahat alışveriş yapabilmesi amacıyla pazar yerlerinde “Pazar Arabaları” devreye sokuldu.
Pazar Arabaları ile Rahat Alışveriş
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Haziran 2014 Pazar 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Menderes Belediyesi, ilçedeki pazar yerlerinde “Pazar Arabası” uygulamasını hayata geçirdi. Uygulama kapsamında vatandaşlar pazar girişlerinde yer alan arabaları nüfus cüzdanlarını bırakarak ücretsiz olarak alabilecek.
Alışveriş Rahatlığı
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Vatandaşlarımızın pazar alışverişlerini rahat şekilde yapması için “Pazar Arabası” uygulamasını hayata geçirdik.  Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından uygulanan proje ilk günden büyük ilgi gördü. İlk aşamada ilçemizde yer alan 2 kapalı pazar yerine50’şer adet olmak üzere toplam 100 adet pazar arabasını koyduk. Talebe göre sayıyı arttıracağız” dedi.
Pazarcı esnafı ile bir araya gelindi
Vatandaşlar kadar pazarcı esnafının da düşünüldüğünü kaydeden başkan Soylu, “ Ekiplerimiz pazar yerlerinde pazarcılarla da bir araya gelip uygulamalarla ilgili bilgi veriyor. Pazar esnafımızın da sıkıntı yaşamasını istemiyoruz. Onlarında bizimle uyumlu çalışacaklarından şüphem yok. Fiziki koşullarla ilgili çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Vatandaşlarımız kadar pazar esnafımızın da mutluluğu bizim için önemli. Bu kapsamda İzmir Pazarcılar Esnafı Odası ile görüşülüp, pazarcı esnafımızın ve zabıtaların eğitime tabii tutulması sağlanacak. ” diye konuştu.
Denetimler Artacak
Pazar yerlerinde denetimleri arttıracaklarını da ifade eden Soylu, “ Zabıta ekiplerimiz tarafından pazar yerlerinde düzenli olarak denetimler gerçekleştirilecek. Mevzuata uygun olmayan durumlara müdahale edilecek.  Özelliklehijyen, etiket ve fiyat denetimlerine yoğunluk vereceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası