Ege Postası
Geri

Petrol-İş MHP'de

Petrol- iş Sendikası Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Petrol-İş MHP'de
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Ocak 2014 Çarşamba 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sendika Başkanı Ahmet Oktay, Aliağa’daki sendikal yapı ve gelecekte neler yapmayı düşündükleri hakkında bilgi verdi. Oktay, Taşeron işçilerinin sendikalaşması önündeki engellerin bir an önce kaldırılması gerektiğini söyledi. MHP İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ise ilçede sendikal hareketin gelişmesi, taşeron işçilerinin örgütlenebilmesi için işçinin ve sendikaların yanında olduklarını belirterek “Emeğin ve alın terinin sağı solu olmaz. Biz emeğin, emekçinin yanındayız” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Serkan Acar, Aliağa gibi işçi kimliği ile öne çıkan bir şehirde, sendikal durumun istendiği boyutta olmadığını söyledi. Acar, Aliağa Belediyesi’nde taşeron çalışanları ile ilgili sıkıntıyı da yakından takip ettiklerini belirterek, “Şu anda konuyla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Taşeron- kadrolu ayrımı yapmadan bu sorunu çözen belediyeler var. Göreve gelmemiz halinde biz de bu sorunu ortadan kaldıracağız” dedi.

Sendika Şube Başkanı Ahmet Oktay, Şube Başkan Yardımcısı (İdari) Menderes Akdağ ve Şube Başkan Yardımcısı (Mali) Mevlüt Çınar’ın ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, İlçe Teşkilat Başkanı Cihan Köybaşı, Başkan Yardımcıları Tahsin Kalaylı ve Nevzat Akgün ile partinin Aliağa Belediye Başkan Adayı Serkan Acar hazır bulundu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası