Ege Postası
Geri

Pınarbaşı dere yatağı temizlendi

İlçedeki yaşam kalitesini daha da arttırmak için proje ve hizmetler üreten Bornova Belediyesi, temizlik çalışmalarından taviz vermiyor. Son olarak Pınarbaşı Mahallesi Değirmenaltı Mevkii’inde bulunan dere yatağı ve su kanallarında kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi.
Pınarbaşı dere yatağı temizlendi
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Eylül 2015 Pazar 10:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan geniş çaplı temizlik çalışmaları kapsamında, Pınarbaşı Mahallesi Değirmenaltı Mevkii’inde bulunan dere yatağı ve su kanalları temizlendi. Ekipler su kanallarının içinde biriken çöpleri toplarken, kepçelerle de kanala su taşıyan dere yatağının içi boşaltıdı.
Düğün salonlarının yoğun olduğu bölgede kirlenmenin de fazla olduğunu belirten yetkililer, su kanallarının belirli periyotlarda temizlendiğini söyledi.  

Temizliğin kirletmemekten başladığını belirten Başkan Olgun Atila, “Vatandaşlarımızın sağlık bir çevrede yaşaması en önemli önceliğimiz. Bunun için en önemli krater de temizlik. Bornova’da temizlikten asla taviz vermiyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini her geçen gün daha da yükseltmeye kararlıyız” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası