Ege Postası
Geri

Bayraklı’nın tansiyonunu ölçtük

Bayraklı Belediyesi, tansiyon hastalığı ile mücadelesini sürdürüyor. Belediyenin sağlık evlerine gelen vatandaşların tansiyonları ölçülüyor, sıkıntılı bir durumdan şüphelenilmesi durumunda sağlık çalışanları vatandaşları hastanelere yönlendirilerek takibe alıyor.
Bayraklı’nın tansiyonunu ölçtük
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Eylül 2015 Cumartesi 09:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Verdiği ücretsiz sağlık hizmetleri ile adından söz ettiren Bayraklı Belediyesi binlerce vatandaşın tansiyonunu ölçtü. Görevli sağlık personeli tarafından ölçülen tansiyonlarında düzensizlik görülen bin 524 kişinin tansiyonu takibe alınarak, hastanelerin kardiyoloji servislerine yönlendirildi. Görevliler özellikle hipertansiyon aday adayları ile yüksek tansiyon hastalarının dikkatli olması noktasında uyarılarda bulundu.   


GÜNÜMÜZÜN HASTALIĞI
Belediye olarak vatandaşın sağlığı ile yakından ilgilendiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Ücretsiz diş polikliniği hizmetimiz yoğun ilgi gördü. Birçok belediyeye bu konuda örnek olduk. Sağlık evlerimizde ayrıca poliklinik hizmeti vermeye devam ediyoruz. Engellilere, yaşlı ve hastalara yönelik ‘evde bakım’ hizmetimiz var. Doktorlarımız vatandaşımızın ayağına sağlık hizmeti götürüyor. Bunların dışında sağlık evlerimize gelen hemşerilerimizin tansiyonlarını ölçüyoruz. Anormallik gördüğümüz noktalarda sağlık çalışanlarımız vatandaşlarımızı hastanelere yönlendirip takibini yapıyor. Tansiyon bizler için şuanda en önemli problem. Birçok hastalığı tetiklediğini biliyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmasını rica ediyorum ” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası