Ege Postası
Geri

Piriştina: “Haram yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz”

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina, Kozağaç Mahallesi’nde düzenlenen mitingde, “Haram yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz” dedi. Büyük sevgi gösterileri ile karşılaşan genç başkan adayı, omuzlara alındı.
Piriştina: “Haram yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz”
Haberler / Yerel Politika
13 Mart 2014 Perşembe 11:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Piriştina, Kozağaç Mahallesi’nde gerçekleşen mitinge katıldı. Soğuk havaya rağmen yaklaşık iki bin kişinin katıldığı mitingde konuşan Levent Piriştina, “Bu tablo moralimizi yükseltti. Meydanları doldurduğunuz ve bize gösterdiğiniz ilgi için sonsuz teşekkürler. Nefes aldığımız sürece bu desteğinizi unutmayacağız. Bugüne kadar çok kandırıldınız. ‘Ben mimarım, şimdi yine geldim’ dediler. 15 yıl kimseye sahip çıkmadılar, gelip ‘ceketimi koysam kazanırım’ diyorlar. Bu millet 30 Mart’ta bunun cevabını verecektir. Birileri de televizyonlarda ‘Evlatlarıma helal lokma yedirmedim’ diyor. Şu bilinsin ki, haram yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz” diye konuştu. Piriştina, mahalle sakinlerinin miting için yaptırdığı dev Ahmet Piriştina posteri için de teşekkür etti.

Susam’lı esnaf turu
Piriştina’ya sokak çalışmalarında Bucalı İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam da destek verdi. Susam, birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiği Piriştina’ya destek istedi. Özmen Caddesi ve Kasaplar Meydanı’nda esnafla buluşan Piriştina ve Susam, yerelde CHP iktidarının sürmesi için oy istedi. Susam’a verdiği destek nedeniyle teşekkür eden Piriştina, “Bucalı’nın başkanı olmak için yola çıktık. Amacımız ilçemizde tüm yüzler gülene kadar çalışmak. Çözüm odaklı projelerimizle elimizden geleni yapıyoruz” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası