Ege Postası
Geri

Piriştina’dan İzkent’e yeni muhtarlık ofisi

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yerel yönetimin ilk adımı olarak adlandırdığı muhtarların daha sağlıklı ve daha rahat ortamda çalışmalarını sağlamak için yenileme çalışmaları yaptıkları mahalle muhtarlıklardan İzkent Mahalle Muhtarlığı ofisinin açılışını Bucalı muhtarlar ile birlikte yaptı. Başkan Piriştina, “Yerelde kalkınmanın en temel önderleri muhtarlarımızdır” dedi.
Piriştina’dan İzkent’e yeni muhtarlık ofisi
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Haziran 2014 Cumartesi 14:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Başkan Levent Piriştina, yeni yapılarak hizmete hazır hale getirilen İzkent Mahalle Muhtarlığı ofisinin açılışını, Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur, İzkent Mahalle Muhtarı Ahmet Topaloğlu, Bucalı muhtarlar ve İzkent Mahalle halkının katıldığı törenle gerçekleştirdi. Törende konuşan Başkan Piriştina, “Sevgili İzkentliler, Evkalılar ve fedakar muhtarlarım bu haftanın son günündesizleri görmek hem haftanın yorgunluğunu atmamı sağladı hem de şahsım için özel olan bu doğum günümde bana bir hediye oldu. Hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum. Dediğimiz gibi yerelde kalkınmaya, yerelde harekete, yerelde icraata muhtarların önderliğinde başlayacağız. Tabi ki bunun için de muhtarlarımızın daha sağlıklı, daha doğru güzel yerde çalışma ortamı lazımdı. Ben çok mutluyum bu muhtarlarımız için yapabildiğimiz, bu mahallemiz için yapabildiğimiz en küçük fakat en etkili yatırımlardan, adımlardan biri" dedi.

Gölet ve Yedi Göller özlenen günlerine geri dönüyor
Gölet ve Yedi Göllerin de özlenen günlerine geri dönmesi için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Levent Piriştina, "Gölette 15-20 gün kadar daha işlerimiz var. Orada işlerimiz bitince de buradaki sıkıntılar için Evka’ya, Yedi Göllere geliyoruz tekrardan o istediğiniz, özlediğiniz, huzurlu, rahat, yeni ve daha dinamik yüzüyle Yedi Göller’in çalışmasına 15-20 gün sonra başlıyoruz” diye konuştu.
İzkent Mahalle Muhtarı Ahmet Topaloğlu yeni yapılan muhtarlık ofisi için Başkan Piriştina’ya teşekkür etti, çiçek takdim etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası