Ege Postası
Geri

Polise ikazları için teşekkür etti, eyleme devam edeceğini söyledi

Adana'da Taksim Gezi Parkı ile başlayan olayların ardından başlayan eylemlere katılan üniversite öğrencisi genç, polisin gösteriler sırasındaki ikazları ile uygulamaları için e-posta yoluyla teşekkür etti. Polis, Çevik Kuvvet Şubesi'ne...
Polise ikazları için teşekkür etti, eyleme devam edeceğini söyledi
Haberler / Güncel
26 Haziran 2013 Çarşamba 14:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana'da Taksim Gezi Parkı ile başlayan olayların ardından başlayan eylemlere katılan üniversite öğrencisi genç, polisin gösteriler sırasındaki ikazları ile uygulamaları için e-posta yoluyla teşekkür etti. Polis, Çevik Kuvvet Şubesi'ne çağırdığı öğrenciyi iyi niyetinden dolayı misafir edip, çalışmalarıyla ilgili bilgilendirdi. Üniversiteli Ahmet Emre, "Burada 5 dakika kalacaktım, ancak sohbet iyiydi. Polise iyi niyetli ikazları için teşekkür ediyorum. Ancak eyleme devam edeceğim." dedi.

    Atatürk Caddesi Atatürk Parkı'nda Gezi Parkı eylemleri ile başlayan yürüyüşler sürüyor. Üniversiteli Ahmet Emre, polisin tahrik ve kışkırtmalara karşı yaptığı ikazları kendisi ve bazı arkadaşlarının dikkate aldığını belirterek, bu tavrından dolayı polise e-posta ile teşekkür etti. Emre, e-postada, "Eylemler başladığı günden bu yana Gezi Parkı için ben de direniyorum. Yürüyüşlere katıldım, 16 Haziran günü de eylemciler arasındaydım. Ancak o gün yapılan iyi niyetli ve eylemcilerin arasına karışabilecek provakatörler konusundaki uyarılar beni memnun etti. Polisin sabırlı tutum ve yaklaşımına teşekkür etmek istedim." şeklinde konuşdu.

    Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, üniversiteli gencin teşekkürü için kendisini Çevik Kuvvet Şubesi'nde misafir etti. Çevik Kuvvet Şube Müdürü Mehmet Karabörk tarafından karşılanan Ahmet Emre, davete 4 arkadaşı ile geldi. 2 saat çevik kuvvet ekipleri ile sohbet edip şubeyi gezen genç, "Eylemlere katıldığım günden bu yana yasal sınırların dışına hiç çıkmadım. Bundan sonra da eylemlere katılacağım. Ancak polisin ikazları beni mutlu etti. Çevik Kuvvet'e davet edildim, 5 dakika kalacaktım, ancak sohbetle iki saat burada kaldım, herkese teşekkürler." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası