Ege Postası
Geri

Polislere moral ziyaretinde bulunan Vali Mutlu: Milletin duaları onlarla

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Taksim Meydanı’na gelerek çevik kuvvet polislerini ziyaret etti. Günlerce özveriyle ve büyük azimle çalışan polislerin arkasında milletin dualarının olduğunu söyleyen Mutlu, “Burada bulunan her kardeşimiz...
Polislere moral ziyaretinde bulunan Vali Mutlu: Milletin duaları onlarla
Haberler / Güncel
12 Haziran 2013 Çarşamba 02:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Taksim Meydanı’na gelerek çevik kuvvet polislerini ziyaret etti. Günlerce özveriyle ve büyük azimle çalışan polislerin arkasında milletin dualarının olduğunu söyleyen Mutlu, “Burada bulunan her kardeşimiz tertemiz vatanına ve milletine hizmet etmekten onur duyan kutsal bir mesleğin mensubudur. Ve arkalarında hep milletin duası vardır. Bugün de milletin duası bu çocuklarımızın üzerindedir” dedi.

Vali Mutlu, saat 00.30 sıralarında Taksim Meydanı’na gelerek çevik kuvvet polislerini ziyaret etti. Mutlu’ya İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve Jandarma Alay Komutanı da eşlik etti. Polislerle selamlaşan ve kısa süreli sohbet eden Mutlu, polislere moral verdi.

"GÖNLÜMÜZ ONLARLA BİRLİKTE"

Ziyareti sırasında basın mensuplarına konuşan Vali Mutlu, son günlerde zor şartlara rağmen yılmadan ve gece gündüz çalışan polisleri tebrik ettiğini ve onlarla gurur duyduğunu kaydetti. Bütün milletin dualarının buradaki polislerle olduğunu ifade eden Mutlu, “Sevgili yavrularımızı, emniyet güçlerimizi sürekli olarak sabahtan itibaren yaptıkları çalışmaları takip ediyoruz. Gönlümüz onlarla birlikte. Şiddet yanlısı gruplara yönelik vermiş oldukları bu üstün hizmetlerinden dolayı da hep dua ediyoruz. Bu saat itibariyle de yorgun ama hiçbir zaman yılmayan emniyet teşkilatımızı başlarında bulunan müdürlerini, amirlerini ve memurlarımızı ziyaret ettik. Emniyet müdürümüz ve jandarma komutanımızla birlikte. Onları bu manada kutlamak ve yaptıkları mükemmel görev adına İstanbul halkı adına tebrik ve teşekkürlerimi sunmak için Taksim’de bulunuyorum" diye konuştu.

"BURADAKİ HER KARDEŞİMİZ KUTSAL BİR MESLEĞİN MENSUBU"

Taksim’in güvenli bir ortamda olması için bundan sonra da görevlerinin süreceğini anlatan Mutlu, "Emniyet teşkilatımız kutsal bir görevin mensubudur ve şehitleri olan bir teşkilattır. Bu münasebetle şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. Burada bulunan her kardeşimiz tertemiz vatanına ve milletine hizmet etmekten onur duyan kutsal bir mesleğin mensubudur. Ve arkalarında hep milletin duası vardır. Bugün de milletin duası bu çocuklarımızın üzerindedir. Biz de sabahın erken saatlerinden beri İstanbulluların duasını hep beraber paylaştık. Çok güzel görevlerde bulundular o yüzden gözlerinden, alınlarından öpmek için valileri olarak aralarında bulunmaktan dolayı son derece bahtiyarım” şeklinde konuştu.

"GEZİ PARKI'NA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM, ONLAR BİZİM EVLATLARIMIZ"

İlerleyen günlerde Gezi Parkı'na da gitmeyi düşündüğünü söyleyen Mutlu, “Parka gitmeyi arzu ediyorum. Ama öncelikle görevlerini yapan polis arkaaşlarımı ziyaret ettim. Elbette ki oradakiler de bizim gençlerimiz, orayı da ziyaret etme arzusundayız. Ama onların güvenlikleri için de bir çağrıda bulundum, kendilerine ve ailelerine. Her türlü ajitasyona ve tahrike açık sıkıntılı olan bu tabloya ailelerinin sahip çıkması gerekmektedir. Son olarak bu ülke hiçbir zaman diz çökmez ve her zaman dimdik durmaya devam eder. Kahraman evlatları asil milleti ve sonsuz duası olan bu milletin önünde marjinal grupların yaklaşımları bir makus talihle boğulur” dedi.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ise, “Arkadaşlarımız ve bizler huzuru sağlayabilmek için uykusuz geceler geçirmek zorundaysak geçiriyoruz. Uzun yorgun görevler yapıyorsak yapıyoruz. Onlarla iç içe yan yana olduğumuzu göstermek için buradayız. Her bir çocuğumuzun arkadaşımızın gözlerinden öpüyorum. Fedakarca çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası